Rockveckan

Sweden Rock disponerar klubbstugan och tomten fr o m 26 maj – t o m tisdag veckan efter rocken.

Under rockveckan ska ni som ska vara i båten ha armband för att passera campingens gate. Leif tillhandahåller banden. Ni som har bil med er använder bilpassen som ni fått tidigare år och parkerar utanför dungen.

Servicebyggnaden är endast avsedd för klubbens medlemmar. På förekommen anledning påminner vi om att nyckeln inte får lånas ut till andra. Har ni gäster, följ med dem till stugan om de behöver använda dusch eller toalett, så behöver inte hamnvakterna ställa frågor om vilka de är. Allt för den gemensamma trevnaden!

Vi påminner också om att kylskåpet i servicebyggnaden endast är avsett för klubbens gemensamma varor.

Comments are closed.