Sjösättning

Sjösättning söndagen den 26 april med start kl 8. Vi iakttar de regler som gäller med anledning av coronaviruset. Håller avstånd, ser till att vara två på varje båt som hjälper till. Det blir heller ingen gemensam korvgrillning eller fika den här gången. Slutligen önskar vi er alla en GLAD PÅSK!

Medlemsrabatt hos Colorama

Medlemmar i NBK med betald båtplats, har nu möjlighet att få rabatt hos Colorama. Årets NBK-faktura på båtplatsavgiften skall uppvisas i butiken för att erhålla rabatt enligt avtalet. Avtalet är publicerat på medlemssidan.

Rockveckan

Sweden Rock disponerar klubbstugan och tomten fr o m 26 maj – t o m tisdag veckan efter rocken.

Under rockveckan ska ni som ska vara i båten ha armband för att passera campingens gate. Leif tillhandahåller banden. Ni som har bil med er använder bilpassen som ni fått tidigare år och parkerar utanför dungen.

Servicebyggnaden är endast avsedd för klubbens medlemmar. På förekommen anledning påminner vi om att nyckeln inte får lånas ut till andra. Har ni gäster, följ med dem till stugan om de behöver använda dusch eller toalett, så behöver inte hamnvakterna ställa frågor om vilka de är. Allt för den gemensamma trevnaden!

Vi påminner också om att kylskåpet i servicebyggnaden endast är avsett för klubbens gemensamma varor.